Επιλογή Γλώσσας

English Language for Around Aegina

Αίγινα

Χωριά της Αίγινας
Αίγινα ( Χώρα )
Αγία Μαρίνα - Αίγινα
Βαγία - Αίγινα
Μαραθώνας - Αίγινα
Μεσαγρός - Αίγινα
Παλαιό Χώρα - Αίγινα
Πέρδικα - Αίγινα
Σουβάλα - Αίγινα
Αγκίστρι

Αίγινα - Διακοπές

Ξενοδοχεία - Διαμονή
Ταξιδεύοντας Προς Αίγινα
Ταξιδιωτικά Γραφεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Παραλίες - Αίγινα
Χάρτης - Αίγινα

Αίγινα Διασκέδαση

Εστιατόρια - Ταβέρνες
Καφέ / Bars - Αίγινα

Αίγινα Υπηρεσίες

Καταστήματα - Αίγινα
Ακίνητα - Μεσιτικά - Αίγινα

Αίγινα Πληροφορίες

Ιστορία - Αίγινα
Αξιοθέατα - Μουσεία
Εκκλησίες - Μοναστήρια
Φωτογραφίες - Αίγινα
Χρήσιμες Πληροφορίες
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Πες το σε 'Ενα ΦίλοΤαξιδεύοντας Προς Αίγινα

Η Αίγινα ανήκει στο σύμπλεγμα των νησιών του Αργοσαρωνικού και είναι το μεγαλύτερο νησί από αυτά. Η πρόσβαση στην Αίγινα είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει είτε με πλοία, είτε με ιπτάμενα δελφίνια, είτε με πλοιάρια από το λιμάνι του Πειραιά.

Η διάρκεια του ταξιδιού από Πειραιά στην Αίγινα, είναι περίπου 1 ώρα. Οι επισκέπτες της Αθήνας μπορούν να φτάσουν στο λιμάνι του Πειραιά είτε με λεωφορείο, είτε με το Μετρό, όπου ο σταθμός του βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται τακτικά δρομολόγια πλοίων και πλοιαρίων για Αίγινα και το γειτονικό νησάκι της το Αγκίστρι.

On the way to Agistri, the ferry boats usually make a stop at the harbour of Aegina Town. From Aegina to Agistri, the journey time is approximely 15-20 minutes.

Πριν να φτάσουν στο Αγκίστρι τα πλοία πραγματοποιούν συνήθως και στάση στην Αίγινα. Από την Αίγινα το ταξίδι για Αγκίστρι έχει διάρκεια 15 -20 λεπτά.

 Τα ferry boats από Πειραιά φτάνουν απευθείας στο λιμάνι της Αίγινας, ενώ μερικά από αυτά περνούν πρώτα από το λιμάνι της Σουβάλας που βρίσκεται στα βόρεια του νησιού και μετά στο λιμάνι της Αίγινας.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Αίγινα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ειδικότερα Ιούλιο και Αύγουστο, καλό είναι να έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας νωρίτερα του ταξιδιού σας. Αν σχεδιάζετε μονοήμερη επίσκεψη στην Αίγινα, βεβαιωθείτε ότι έχετε προμηθευτεί το εισιτήριο της επιστροφής για Πειραιά.

Αν ταξιδεύετε στην Αίγινα με αυτοκίνητο, πρέπει να είσαστε στο λιμάνι τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα πλεύσης. Μόλις φτάσετε στην Αίγινα συνεχίστε το ταξίδι για τον προορισμό σας.

Οι επισκέπτες της Αίγινας που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το νησί είτε χρησιμοποιώντας τα τοπικά λεωφορεία, είτε ταξί είτε νοικιάζοντας αυτοκίνητο ή μοτοποδήλατο σε κάποιο από τα πολλά γραφεία ενοικιάσεως που λειτουργούν στο λιμάνι της Αίγινας.

Για εκείνους που επιθυμούν μεταφορά με τα τοπικά λεωφορεία, υπάρχει σταθμός πληροφοριών στην αφετηρία των λεωφορείων που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πλοία από Πειραιά καλέστε στο 210 414 7800 ( Υπηρεσία Αυτόματου Τηλεφωνητή )
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πλοία από Αίγινα καλέστε στο 22970 22328 ( Υπηρεσία Αυτόματου Τηλεφωνητή )
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λεωφορεία της Αίγινας καλέστε στο 22970 22787

Around Greece Travel Guides for Holidays in Greece and the Greek Islands
Around Greece Holiday Travel Guides
Hotels in Greece - Greek Islands


© 2002-2007 Web Design Greece & Around Greece ® Greek Islands